Unique-horn Silver Hoof Liquid 250ml

Voor gezonde stralen en een strakke witte lijn.
De Unique-horn silver hoof liquid kan helpen bij de ondersteuning bij rotstraal en problemen in de witte lijn van de paardenhoef. Tevens is dit product goed te gebruiken voor het onderhoud van een goede hoefgezondheid.

Meer informatie
Per: Per each
Merk: Unique-horn
Use: Hoefzweer, Rotstraal, WLD
Beschikbaarheid: Op voorraad
Beschikbaarheid: 2 tot 5 werkdagen
Word dealer

Behoud en herstel van hoefgezondheid.
Ondersteuning van stevige straal & goede witte lijn.

Uitwendig verzorgingsproduct voor paarden, pony’s en ezels

250ml

Toepassing
Unique-horn Silver Hoof Liquid is speciaal ontwikkeld ter ondersteuning van de behandeling van een ongezonde straal en problemen in de witte lijn van de paardenhoef. Unique-horn Silver Hoof Liquid is daarnaast ook te gebruiken ter ondersteuning van een goede hoefgezondheid.

Gebruiksaanwijzing
Voor gebruik goed schudden.
Maak de hoef goed schoon en droog. Breng vervolgens een kleine hoeveelheid Unique-horn Silver Hoof Liquid op onderkant van de hoef aan en wrijf dit goed in met een kwast. Bij ernstige problemen dagelijks herhalen.
Bij een diepe straalinfectie van de middelste straalgroef: drenk watten of een steriel gaasje in Unique-horn Silver Hoof Liquid en duw deze diep in de middelste straalgroef. Dagelijks verversen.
Bij gebruik van Unique-horn Silver Hoof Liquid voor hoefonderhoud volstaat het om twee keer per week de vloeistof op de schone, droge hoef aan te brengen.Unique-horn Silver Hoof Liquid is uitermate geschikt om in combinatie met de Unique-horn Natural Clay te gebruiken.

Ingrediënten
Demiwater, alcohol, appelazijn, emulgator, colloïdaal zilver, propolistinctuur, een uniek compositum van drie etherische oliën.

Bewaren
Buiten bereik van kinderen bewaren. Afgesloten flacon op een droge plek op kamertemperatuur bewaren, buiten invloed van direct zonlicht. Contact met ogen vermijden.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Unique-horn Silver Hoof Liquid 250ml